Snelle service - veilig betalen - unieke cadeautjes

Veel gestelde vragen / faq

Heb je een vraag en vind je het antwoord hieronder niet terug, mail dan rechtstreeks naar debeeldvink@xs4all.nl. Wij antwoorden je zo snel mogelijk.

 

Hoe meet je een T-shirt?

A. De borstbreedte of wijdte meet je aan de voorkant van het T-shirt. Net onder de oksel tot aan de andere oksel.
B. De lengte meet je op de achterzijde van het T-shirt, vanaf de boord tot de bodemzoom.
hoe meet je een T-shirt?

Kan ik een poster in een ander formaat bestellen?

Ja dat kan. Stuur je wens naar debeeldvink@xs4all.nl. Geef aan om welke poster het gaat en welk formaat je wilt. Je ontvangt een mail terug met een prijsopgave en informatie over de leverdatum.

Kan ik een pakje naar een ander adres laten sturen?

Ja dat kan. Bij het invullen van je gegevens kan je een ander afleveradres opgeven. Wil je ook een persoonlijke boodschap meesturen? Mail dan een korte tekst naar debeeldvink@xs4all.nl en we leveren je boodschap er gratis bij!

Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om de bestelde producten na ontvangst van betaling nog dezelfde dag, en anders de volgende, op de post te doen zodat je het binnen 3 dagen in huis hebt. Het tijdstip en de dag van de bestelling is medebepalend voor de afleverdatum. DPD bestellingen (pakketpost) tot 14:00 uur en PostNL bestellingen (brievenbuspost) tot 15:30 uur. Houd er rekening mee dat PostNL op zondag en maandag niet bezorgen en DPD niet in het weekend. Je ontvangt een verzendbevestiging zodra de bestelling is verzonden. Heb je gekozen voor Track&Trace, dan ontvang je op de dag van bestelling een Track&Trace code.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle brievenbuspost wordt via PostNL verzonden. Je hebt de keuze uit: met of zonder Track&Trace. Met Track&Trace is duurder, maar de post is dan wel te volgen. Onze pakketpost wordt verstuurd met DPD. Dit is standaard met Track&Trace. Nadat je alle producten aan de winkelwagen toe hebt gevoegd worden de verzendkosten automatisch berekend. 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja dat kan. Meld je retourzending binnen 7 dagen na ontvangst per e-mail. Vermeld je naam, woonplaats, factuurnummer en reden van retour. Vergeet ook je bankrekeningnummer en de daarbij behorende naam niet. Stuur het artikel wat niet bevalt, voorzien van de originele verpakking en ongebruikt in goede staat binnen 7 dagen na ontvangst, voldoende gefrankeerd, retour naar het onderstaande adres. Zet op de buitenkant van het pakket duidelijk je adres en vermeld het factuurnummer in de adressering. Kosten en risico's die hierbij komen zijn voor de klant. Als hieraan voldaan is wordt het aankoop bedrag teruggestort. Als je iets wilt omruilen, dan zijn de nieuw te maken verzendkosten voor de koper.

De Beeldvink
afd. Retouren o.v.v. factuurnummer
Provincialeweg 52
1103 SB Amsterdam
NederlandMis je een vraag, laat dit ons dan weten zodat wij hem kunnen beantwoorden en erbij kunnen zetten. Kijk voor meer informatie bij de leveringsvoorwaarden.